21 dic 2009, 0:29

Лъжливи 

  Poesía » Otra
661 0 0

Сами сме в този свят,
изпълнен с толкова лъжи
и Съдбата приготвя ни обяд,
лишен от нежност и мечти.

Лъжливи думи ни обсипват
и все по-фалшив е всеки ден.
Студени устни ни запитват
"И ти ли падна в този плен?"

Сънища от филм късометражен
черно-бял и звукът го няма -
само вятърът, като прокажен,
напомня ми, че всичко е лъжа голяма.

© Вики Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??