24 ene 2017, 11:09

Любим и любима 

  Poesía » De amor
445 1 6

Добре дошла в небето ми прекрасно,

цял живот за тебе си мечтах.

Ти намери си в съня ми място,

докосна ме със своята душа.

 

Сега ще те обичам във безплътност,

ще галиш в мене всичките мечти.

Защото тъй сънуваме си кръста -

да бъдем с теб любима и любим!

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??