18 may 2011, 23:04

Любими мой 

  Poesía
1305 0 0

Любовта ми към теб е толкова силна,

че когато те няма, в сърцето ми настъпва

болка и огорчение от бъдещето.

 

Без теб слънцето не свети за мен.

Без теб душата ми на клада гори.

 

Без теб животът ми би бил хладен - без чувства,

сив - без твоя смях и

безсмислен - без твоето съществуване!

 

Ти си обичта, ти си смисъла за мен.

С тебе всичко като нежен сън изглежда,

като един блян, който цял живот съм чакала.

 

С тебе всичко е цветно и различно,

цветята ухаят, дърветата цъфтят

само като си до мен.

 

Затова винаги бъди до мен и

не ме оставяй в трудни моменти,

защото без теб аз не бих била същата!!

© Кристина Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??