Любовта ми към теб е толкова силна,
че когато те няма, в сърцето ми настъпва
болка и огорчение от бъдещето.
Без теб слънцето не свети за мен.
Без теб душата ми на клада гори.
Без теб животът ми би бил хладен - без чувства,
сив - без твоя смях и
безсмислен - без твоето съществуване!
Ти си обичта, ти си смисъла за мен.
С тебе всичко като нежен сън изглежда,
като един блян, който цял живот съм чакала.
С тебе всичко е цветно и различно,
цветята ухаят, дърветата цъфтят
само като си до мен.
Затова винаги бъди до мен и
не ме оставяй в трудни моменти,
защото без теб аз не бих била същата!!
© Кристина Атанасова Всички права запазени