31 oct 2017, 21:37

Любопитство 

  Poesía » Filosófica
364 0 0

Любопитство

 

Все чакам нещо да се случи.

Живота да се промени.

Нечаканото да науча,

макар и да ме нарани.

 

Очаквам шум и извенада,

не чакам в скуката живот.

Препирам се от възраст млада,

не жаля сили и имот!

 

Слухтя да срещна новините.

Зачерквам дните си без тях!

Живота ми ще умерзите

отлъчине ли ме от тях!

 

Това не звая как се случи,

навярно с мозък съм промит.

В менюто си аз щом ги включа

в живота скучен съм честит!

 

За мен рефлекса "що такое?

е в същността ми до сега.

Аз любопитствам и се ровя

докато всичко разбера!

 

24.10.2017г. София

 

 

 

 

© Hristo Slavov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??