19 abr 2011, 22:12

Любов 

  Poesía
634 0 1

Любов - така желана досега,

любов от дълбините на душата,

любов - по-чиста от сълза

и по-красива от звездата.

 


Любов да те наричам постоянно,

да слушам твоя смях с наслада,

да виждам в теб аз непрестанно

искреността ти - най-голямата награда.

 


Слънце мое, радваш дните ми,

със теб издигам се в небето,

ти си красотата във очите ми

и сладката мелодия в сърцето.

 


Пристрастена съм към обичта ти -

жадувам за това прекрасно чувство,

мислите ми са откраднати от нежността ти,

любов, ти си моето богатство!

 


© Жаклин Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??