13 may 2005, 15:53

Любов 

  Poesía
1257 0 1

Любов!!! – какво горещо нещо...

Любов!!! – как хубаво звучи...

Любов, аз искам винаги да те усещам,

дълбоко взирайки се в черните очи.

 

Оставям се на таз Магьосница червена-

опива ме и дава ми криле,

потапям се и чувствам се щастлива,

когато виждам твоето лице.

 

Любов – облечена във огнени езици,

горящи нежно мойта плът...

Не спирай! Продължавай!

Карай ме да паря лудо,

обливайки ме с лавата на твойта жар.

© Димана Миткова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Успяла си да предадеш огъня й и да се докоснаеш до нейната магия. Хубаво посвещение, Петя!
Propuestas
: ??:??