25 may 2008, 7:00

Любов 

  Poesía » De amor
670 0 1

В меката прегръдка на луната

подали сме ръка един на друг,

а устните ни нежно се заричат -

сърце, душа, живот да отдадат!

 

И тъй, политнали насреща,

понесли бъдещето си в ръце,

обичаме, жадуваме, дори ревнуваме,

а пламъкът любовен няма да умре!

© Албена Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??