В меката прегръдка на луната
подали сме ръка един на друг,
а устните ни нежно се заричат -
сърце, душа, живот да отдадат!
И тъй, политнали насреща,
понесли бъдещето си в ръце,
обичаме, жадуваме, дори ревнуваме,
а пламъкът любовен няма да умре!
© Албена Борисова Все права защищены