Любов
Нощна красота, шепот от листа.
Искра от радост, превърна се в звезда.
Коприна нежност, помилва ме сега.
Обичта я хванах за ръка,
Любовта се спря, докосна ме и оживя.
Една душа, тихо във рая отлетя.
Това съдба е и слънцето се поклони.
Аз искам да танцувам със всичките цветя.
Юлианo
© Юлиано Кръстев Todos los derechos reservados