14 ago 2007, 23:01

Любов 

  Poesía
678 0 8
Красиво топло чувство
душата ти гори
и прави те щастлива
във тежки дни дори.

Във силните окови
обхваща те за миг,
в сърцето ти оставя
за дълго нечий лик.

И кара те да страдаш,
когато си сама,
но ти не се предаваш! -
това е любовта.

© Цветелина Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??