Нежност?
Отблъскваща ни от света.
Обич?
Когато сме изпълнени с омраза.
Приятелство?
Когато има раздяла.
Ревност?
Граничеща с лудостта.
Нима това е любовта?
Не бива да става така.
Не трябва да бъде потъпквана любовта.
Любовта и приятелството - ръка за ръка,
само така би съществувал света.
Трябва да забравим омразата и ревността,
с приятели верни да вървим по света
и несъмнено ще я срещнем някога,
голямата, искрена и чиста любов.
С нежност се заражда всичко свято.
С приятели верни се съгражда живот.
Обичта е тази, която сбира всичко в едно цяло,
наречено от нас ЛЮБОВ!
© Славка Григорова Todos los derechos reservados
С приятели верни се съгражда живот.
Обичта е тази, която сбира всичко в едно цяло,
наречено от нас ЛЮБОВ!
Поздрав Славе!
Обичай, за да си обичана!