28.12.2008 г., 17:00 ч.

Любов 

  Поезия » Друга
575 0 1

Нежност?

 Отблъскваща ни от света.

Обич?

Когато сме изпълнени с омраза.

Приятелство?

Когато има раздяла.

Ревност?

Граничеща с лудостта.

Нима това е любовта?

 

Не бива да става така.

Не трябва да бъде потъпквана любовта.

Любовта и приятелството - ръка за ръка,

само така би съществувал света.

 

Трябва да забравим омразата и ревността,

с приятели верни да вървим по света

и несъмнено ще я срещнем някога,

голямата, искрена и чиста любов.

 

С нежност се заражда всичко свято.

С приятели верни се съгражда живот.

Обичта е тази, която сбира всичко в едно цяло,

наречено от нас ЛЮБОВ!  

© Славка Григорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • С нежност се заражда всичко свято.
    С приятели верни се съгражда живот.
    Обичта е тази, която сбира всичко в едно цяло,
    наречено от нас ЛЮБОВ!

    Поздрав Славе!
    Обичай, за да си обичана!

Предложения
: ??:??