5 sept 2013, 21:28

Любов 

  Poesía » De amor
531 0 0

Любов

 

Попита ме какво е любов

и една сълзичка спря времето.

Сълзите са думите, 

които изговаря сърцето.

 

Попита ме какво е любов -

това са сто взривени слънца

в душата на влюбен мъж,

в дланите ти притихнал.

 

Попита ме какво е любов -

това е сливащото безвремие

в онемялата тишина,

потънала в обичане.

 

Обичат се същности,

пресичат се разстояния

докоснати от светлина,

нежности се обичат.

Това е любов.

 

©Ванко Николов(Starkmaster®vn)

 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??