12 sept 2009, 0:34

Любов 

  Poesía » De amor
718 0 0

Ах, любов, любов, сърцето знае

 

колко плакала съм, колко плаках...

 

Ах, любов, любов, душата ми ридае,

 

колко чакала съм, колко чаках...

 

Ах, любов, любов, как да обичам,

 

колко страдала съм, колко страдам...

 

Ах, любов, любов, в теб се вричам,

 

как обичала съм, как обичам...!!!

© Елена Копанарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??