Най-великото чувство е любовта,
макар и често да донася тъга.
Тя може злото да победи,
но и да предизвика в очите сълзи.
Любовта е тази, която ни сближава,
понякога ни наранява.
Тя ни кара да се смеем
и песни от сърце да пеем.
Любовта! Всъщност е всичко
и всичко на този свят е любов.
Без любов човек е нищо,
тя е дар от Бог.
ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ
© Пролетното момиче Todos los derechos reservados