12 мар. 2013 г., 07:54

Любов 

  Поэзия » Любовная
579 0 0

Най-великото чувство е любовта,

макар и често да донася тъга.

Тя може злото да победи,

но и да предизвика в очите сълзи.

 

Любовта е тази, която ни сближава,

понякога ни наранява.

Тя ни кара да се смеем

и песни от сърце да пеем.

 

Любовта! Всъщност е всичко

и всичко на този свят е любов.

Без любов човек е нищо,

тя е дар от Бог.

 

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

© Пролетното момиче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??