26 oct 2011, 13:08

Любов 

  Poesía
526 0 0

ЛЮБОВ

 

 Как искам да обичам и да давам

от своята любов на теб любов

и нищо друго да не чакам  във замяна,

освен любов, любов, любов!

 

 

© Бела Белица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??