Oct 26, 2011, 1:08 PM

Любов 

  Poetry
521 0 0

ЛЮБОВ

 

 Как искам да обичам и да давам

от своята любов на теб любов

и нищо друго да не чакам  във замяна,

освен любов, любов, любов!

 

 

© Бела Белица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??