20 jun 2009, 16:58

Любов... 

  Poesía » De amor
651 0 0

Любов...

 

Исках за теб стих да напиша

и в него любовта си да опиша...

Хванах химикалката в ръка

и написах нещо, ей така.

 

Прочетох го наред,

но как любов се описва на един ред?!

Реших за теб поема набързо да драсна,

ала крайно време е да порасна...

 

За любов спирам да говоря,

но само едно ще повторя:

Любовта няма лице -

тя се вижда само със сърце...!

© Ралица Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??