Любов...
Исках за теб стих да напиша
и в него любовта си да опиша...
Хванах химикалката в ръка
и написах нещо, ей така.
Прочетох го наред,
но как любов се описва на един ред?!
Реших за теб поема набързо да драсна,
ала крайно време е да порасна...
За любов спирам да говоря,
но само едно ще повторя:
Любовта няма лице -
тя се вижда само със сърце...!
© Ралица Георгиева Все права защищены