Каква бе моята вина,
че влюбих се в теб.
Незнаеща, що е да страдаш
по човек с влюбчива душа.
Жените за теб са забава -
влюбваш, разлюбваш и толкоз.
Празно никога не остава,
всичко под ножа минава.
Аз виждала съм Бог,
който моята вселена владее.
Ласките са твоя хит,
а обещанията - просто мечти.
Но минаха много години
и аз отново съм само с теб.
Игрите ти страшни ме давят,
удавник в живота съм аз.
© Елена Todos los derechos reservados