13 ago 2009, 19:47

Любов 

  Poesía » De amor
632 0 0

Неустоима, казват, била,

покорявала внезапно всички сърца,

карала сърцето ти лудо да бие

и коремът ти на топка да се свие.

 

Но за ръка със нея и болката вървяла,

рушейки всичко, което тя градяла,

за миг дори не се отделяла от нея,

плачела, когато тя се смеела...

 

С името "ЛЮБОВ" наричала се тя,

покровителка и убийца на сърца!!!♣

© Мооп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??