Неустоима, казват, била,
покорявала внезапно всички сърца,
карала сърцето ти лудо да бие
и коремът ти на топка да се свие.
Но за ръка със нея и болката вървяла,
рушейки всичко, което тя градяла,
за миг дори не се отделяла от нея,
плачела, когато тя се смеела...
С името "ЛЮБОВ" наричала се тя,
покровителка и убийца на сърца!!!♣
© Мооп All rights reserved.