Тъжна нощ, сияят си звезди,
а едно сърце за някого тупти.
От небето пада една звезда
и на момичето сбъдва се една мечта.
Една любов голяма,
една любов за двама.
Една любов, изпълнена с мечти,
една любов, която ни рани.
Сълзите силно текат,
сълзите не могат да спрат,
сълзите са като река,
ранена е една душа.
Всичко ще се промени
и с времето няма да боли.
Просто в следващия ден
ще си Спомен Ти за мен!!!
© Димитрина Ковачева Todos los derechos reservados