14 may 2011, 10:05

Любов 

  Poesía » De amor
875 0 5

ЛЮБОВ

 

Къде? Кога?

Ти май си се скрила?

И чакаш ме зад някой ъгъл,

поглеждайки с едно око?

Срещнеш ли ме,

моля те, не ме убивай!

А аз ще те възпея,

макар и с простичко перо.

© Далия Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??