5 mar 2016, 19:41

Любов 

  Poesía » De amor
320 0 2

Безсмислен свят - любов изпепелена,

смътен копнеж - мъка изгорена,

безплътни очи - стар океан,

омайна глътка - молитва за блян.

Пробудени истини - лъжи диамантено красиви,

безмълвни картини - от художник забравени стативи,

адски пламъци - на две разкъсано сърце,

пепел прашно сивееща - две силни, мъжки ръце.

Кадифено небе и странен непокорен плам,

устни копринено стиснати - тръпка на свян,

безпаметна нега и няколко потъпкани мечти,

изтичащо време - сребърни лунни лъчи...

04.03.2016

 

 

© Teddy Daniel K. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??