любов по сладост незаменима
по чувство недостижима,
любовта е къс магия
от която радостта си не крия.
малко хора се вглеждат
по пътя си трудности срещат.
любовта е чудо прекрасно
тя побеждава всичко ужасно.
и на екс изпий я цяла
и знай че ти си с мен във рая
във градинки и цветя
и със мен до сутринта.
© Кармен николова Todos los derechos reservados