31 oct 2008, 10:55

Любов Безкрайна 

  Poesía
796 0 1
Няма ден, в който да си представя,
че не си до мен.
Мечтая с теб живота си да изживея,
ах, как безкрайно аз копнея.
                      ***
Срещнах те и ти ми се усмихна.
Тогава сърцето ми различно тупна.
И ето как започна приказка без край,
нека потънем в този розов рай.
                      ***
Зори, знай, живота няма смисъл,
без да мога да видя твоята усмивка.
Зори, знай, имам само една мисъл,
да те направя аз щастливка.


Посветено на Зорница Гечева - моят ангел пазител.

© Никола Пенев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много мили стихове, и дано винаги да е така, тя да грее твоята душа!
    " И ето как започна приказка без край,
    нека потънем в този розов рай. " Бъдете безкрайно щастливи и се обичайте безрезервно! Поздравления!
Propuestas
: ??:??