29 jun 2010, 9:25

Любов безкрайна 

  Poesía » De amor
648 0 1

Искам да целувам устните горещи.

Искам да ме изгарят като в пещи.                                                                                                 Щом погледна в очите ти - се раждам.

Щом самотен съм без теб - умирам.                                                                                               Вечния живот в твойте очи намирам.

Любовта безкрайна само в тебе имам.                                                                              

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??