18 sept 2009, 0:11

Любов до смърт 

  Poesía » Filosófica
1640 1 35

Здравей, Любов! Днес имен ден си имала?

Не знаех, бих ти купила цветя.

При кой ли нов глупак си гастролирала,

превърна ли и него в тра-ла-ла?

 

Замръзна май? Каква си препарирана!

Позна ме, пък макар да съм без грим.

Капанче има близо. На по пиене

лулата на мира да поделим?

 

Не пушиш и не пиеш? Я! Гъбаркаш ме!

И секса ли отказа? Да бе, да!

Любов, на монахини ли се правиме?

Да теглим чоп за Бог. Ези? Тура?

 

Не гледай умно. Щом ще сме пирании,

белязани с клеймото "страст за плът" -

ще бъдем квит, когато сме нахранени

със тебе - аз, със мене - ти, до смърт.

© Гергана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??