Казват, че била е сляпа любовта.
В чувствата човек е воден от страстта.
Щом приключи в края връзката с партньора,
с пръст ги сочат даже непознати хора.
* * *
Истината търсиш... Тя ти се открива...
Щастието твое стапя се, загива.
В случаи такива има ли решение?
Вечер в самотата търсиш ти спасение.
октомври 2011
© Иванъ Митовъ Todos los derechos reservados