19 mar 2011, 22:09  

Любов и кафе 

  Poesía
2754 1 10

Любов и кафе - удачно

стига  кафето да не е горчиво,

щипка захар и нежност по две

пак ще усетим дъха

на уиски тръпчиво.

 

Кафе и любов - хармония

пием възможно на екс

повече време за предистория

и разбира се, повече секс.

 

Любов и кафе - състояние

бързо събличам дрехите,

може би закъснявам,

влакът е  в девет и десет.

 

Любов и кафе - илюзия

ама и аз съм една досада.

Кафе и любов - прелюдия

към поредната ни раздяла.

 

Кафе и любов- самодостатъчни

или  не съвсем,

уиски, оргазъм, цигара ...

 

Как с теб да я караме?

кафе и любов

или любов и кафе

© Наталия Божилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??