Любов и кафе - удачно
стига кафето да не е горчиво,
щипка захар и нежност по две
пак ще усетим дъха
на уиски тръпчиво.
Кафе и любов - хармония
пием възможно на екс
повече време за предистория
и разбира се, повече секс.
Любов и кафе - състояние
бързо събличам дрехите,
може би закъснявам,
влакът е в девет и десет.
Любов и кафе - илюзия
ама и аз съм една досада.
Кафе и любов - прелюдия
към поредната ни раздяла.
Кафе и любов- самодостатъчни
или не съвсем,
уиски, оргазъм, цигара ...
Как с теб да я караме?
кафе и любов
или любов и кафе
© Наталия Божилова Всички права запазени