22 jul 2007, 17:23

ЛЮБОВ И ПОСВЕЩЕНИЕ  

  Poesía
1020 0 3
Косата ти е тъмна,
като красотата на нощта,
иска ми се да се гмурна в тази завладяваща мечта.

И ти си моят сън,
блянове на мъжката съдба, дали ще бъдеш мое утро,
дали ще бъдеш мой живот, дали ще бъдеш моя радост,
скръб или тъга?

Твоят завладяващ поглед – с него ти спечели моята страна, изпълнена с романтика и чудеса.

И аз ще бъда рицарят на любовта,
а ти ще вземеш ли в дланта си моята ръка?

Какво да обещая!!!

Не искам лъжец от сладострастие да стана и душата ти да нараня.

Изпитвал съм и ази тази болка на любовната тъга.

Хвани, момиче, моята ръка,
да тръгнем към копняната мечта и без лъжа с истината на духа.

© Никола Гьопсалиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??