Просто нежност е това, което
искам в този час от теб,
но ти си там, далеч в морето,
сковано от безкраен лед.
Дали ме чакаш аз да дойда
и леда с любов да разтопя,
или за тебе тя остана тайна,
запазена в дълбока тъмнина?
Страшно, знай, е да тая
чувства, силни като урагани,
но се още повече боя
след тях със мене що ще стане.
Ако мираж за теб била е любовта,
върви напред и никога не се обръщай,
но пламне ли в сърцето ти искра една,
ела при мен и силно ме прегръщай...
И обичай ме, обичай ме до болка,
да съм твоя, само твоята жена.
И всички, всички мисли разсъбличай,
бъди със мен, със мен на всяка цена!
© Анет Мирчева Todos los derechos reservados