Щом те видя аз,
ти изпълваш моя час!
Гушкайки се ти във мен,
правиш този миг благословен!
Имайки те сега до мен,
аз забравям нощ и ден.
Питам се сега:
Това ли е любовта?
Чакам отговора ясен,
май и ти си с мен съгласен???
© Слънце слънце Todos los derechos reservados