22 jul 2017, 8:30

Любов ли е? 

  Poesía
371 0 0

Любов ли бе да я опишеш?

Тъй нежна, тиха и дълбока.

Във твоята приятелска подкрепа

видях жена, която мене да обича...

 

Любов ли е това, което става във душите ни?

Самотни, обрулени и опустели търсят нейде зов.

Грешим ли, като бързаме заедно  да прелетим

океана голям във приятелството.... до истинската любов.

 

Любов ли бе да я опишеш с малко думи,

не съм по кратките неща.... искам ги навеки.

Открий ме с твойта непринуденост завинаги

и ще ти бъда верен  до смъртта ми... обещавам ти!

© Борислав тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??