1 mar 2023, 6:34  

Любов ли е 

  Poesía » De amor
483 0 0

     

    Любов ли е

 

Любов ли е, когато в мрака

се сипят чувства и мечти,

а пък нощта е тъй безкрайна

и в плен душата ти държи?

 

Любов ли е, когато страдаш?

Сърцето ти така боли

и щастието дълго търсиш

във спомена за две очи!

 

Любов ли е, когато искаш

една усмивка, топлина…

В душата си ти образ носиш,

роден от лунна светлина.

 

Любов ли е или лъжа е,

че пак си в моите мечти?

Сърцето иска да узнае

дали обичаш ме и ти.

 

       Мария Мустакерска

 

 

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??