18 ene 2014, 19:40

Любов ли е, кажи? 

  Poesía » De amor
443 0 0

Любов ли е, кажи?
Когато без теб ме боли.
Любов ли е, кажи? 
Когато вътре в мен
всичко крещи.
Любов ли е, кажи?
Когато душата се топи.
Любов ли е, кажи?
Когато тъгува моето сърце.
Любов ли е, кажи?
В мислите ми да си само ти.
Любов ли е, кажи?
И нежно ме прегърни.

denisima - 18.01.2014 г. 


© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??