Jan 18, 2014, 7:40 PM

Любов ли е, кажи? 

  Poetry » Love
512 0 0

Любов ли е, кажи?
Когато без теб ме боли.
Любов ли е, кажи? 
Когато вътре в мен
всичко крещи.
Любов ли е, кажи?
Когато душата се топи.
Любов ли е, кажи?
Когато тъгува моето сърце.
Любов ли е, кажи?
В мислите ми да си само ти.
Любов ли е, кажи?
И нежно ме прегърни.

denisima - 18.01.2014 г. 


© Дени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??