~&*Любов ме срещна...
В стаята на мойта самота
Тази нощ Любов надникна...
Не я поканих~
Влезе си сама
И доверчиво до гръдта ми стихна...
Обви с ръце лицето ми Луна
И с нежност във очите ми погледна~*
После с топли устни
Стигна моите уста~*
И зацелува ли...
ЦЕЛУВА!
~&*
От сърцето ми
Въздишка се откъсна~*
~&* … … *&~
Слънце в стаята ми тази нощ влетя...
Не!
Не било Слънце...
А бяла перла на дланта ми кротна се сега~*
Стихнала в ръцете ми невеста мила...
С очи на топла пръст
А огънят що аз видял съм
Идваше от нейната невинна гръд
Не бе жена...
Не бе и пеперуда...
Не бе вода...
А Чувство странно някакво влетя
През жадния ми днес прозорец...
Не я поканих у дома.
Влезе си сама
И доверчиво до гръдта ми стихна...
~&* … … *&~
- Жена любима моя!
НЕЖНА~*
~&* ЛЮБОВ МЕ СРЕЩНА! *&~
- Обичам те!
(Прошепнах във просъница едва)
- Ръцете ти ухаят на трева
Със цъфнали цветенца в нея~*
Душата ти е чиста езерна вода...
Ти си нежност!
Ти си Любовта!
Аааахх!!!
Нима наистина
ЛЮБОВ МЕН СРЕЩНА?
Къде Тя беше
във всичкото ми време досега...
- КЪДЕ ТИ БЕШЕ!?
~&* … … *&~
Тази нощ Сърцето ми
Преля...
Заля брега на стаята самотна~*
Тази нощ целувах Любовта!!
... а след това поисках да остана с Нея~*
Не е жена...
А Чувство странно мене завладя~*
Не е и птица...
Ала има си крила...
Не е сълза, а душата ми пречиства~*
~&* … … *&~
Втора вечер се прибирам у дома
Вратата ми отвори бяла фина длан~*
Любимата ми ме посрещна
С очи на топла пръст
Във Есен
И Слънце-Перла
във горящата си гръд...
Обви с ръце лицето ми Луна
И с нежност във очите ми погледна~*
После с топли устни
Стигна моите уста~*
И зацелува ли...
ЦЕЛУВА!
~&*
От сърцето ми
Въздишка се откъсна~*
~&* ЛЮБОВ МЕ СРЕЩНА! *&~
21 септември 2011 г
Авторът-Вълшебник на
чувствената мелодия
е Композиторът
ИВАН КРЪСТЕВ!!!
Лунна въздишка Л-Е
http://vbox7.com/play:m828932469
© Л-Е Todos los derechos reservados