23.09.2011 г., 0:05 ч.

Любов ме срещна! 

  Поезия » Любовна
675 0 0

~&*Любов ме срещна...

 

В стаята на мойта самота

Тази нощ Любов надникна...

 

Не я поканих~

Влезе си сама

И доверчиво до гръдта ми стихна...

 

Обви с ръце лицето ми Луна

И с нежност във очите ми погледна~*

 

После с топли устни

Стигна моите уста~*

И зацелува ли...

ЦЕЛУВА!

~&*

От сърцето ми

Въздишка се откъсна~*

 

  ~&*       … …       *&~

 

Слънце в стаята ми тази нощ влетя...

Не!

Не било Слънце...

 

А бяла перла на дланта ми кротна се сега~*

Стихнала в ръцете ми невеста мила...

 

С очи на топла пръст

А огънят що аз видял съм

Идваше от нейната невинна гръд

 

Не бе жена...

 

Не бе и пеперуда...

 

Не бе вода...

 

А Чувство странно някакво влетя

През жадния ми днес прозорец...

 

Не я поканих  у дома.

Влезе си сама

И доверчиво до гръдта ми стихна...

 

 ~&*       … …       *&~

 

 

- Жена любима моя!

НЕЖНА~*

 

~&* ЛЮБОВ МЕ СРЕЩНА! *&~

 

 

- Обичам те!

(Прошепнах във просъница едва)

 

- Ръцете ти ухаят на трева

Със цъфнали цветенца в нея~*

Душата ти е чиста езерна вода...

 

Ти си нежност!

Ти си Любовта!

 

Аааахх!!!

Нима наистина

ЛЮБОВ МЕН СРЕЩНА?

 

Къде Тя беше

във всичкото ми време досега...

 

-         КЪДЕ ТИ БЕШЕ!?

 

~&*       … …       *&~

 

 

Тази нощ Сърцето ми

Преля...

 

Заля брега на стаята самотна~*

 

Тази нощ целувах Любовта!!

... а след това поисках да остана с Нея~*

 

Не е жена...

 

А Чувство странно мене завладя~*

 

Не е и птица...

Ала има си крила...

 

Не е сълза, а душата ми пречиства~*

~&*       … …       *&~

 

Втора вечер се прибирам у дома

Вратата ми отвори бяла фина длан~*

Любимата ми ме посрещна

 

С очи на топла пръст

Във Есен

И Слънце-Перла

във горящата си гръд...

 

Обви с ръце лицето ми Луна

И с нежност във очите ми погледна~*

 

После с топли устни

Стигна моите уста~*

И зацелува ли...

ЦЕЛУВА!

~&*

От сърцето ми

Въздишка се откъсна~*

 

~&* ЛЮБОВ МЕ СРЕЩНА! *&~

 

21 септември 2011 г

 

Авторът-Вълшебник на

чувствената мелодия

е Композиторът

 

ИВАН КРЪСТЕВ!!!

 

Лунна въздишка Л-Е

http://vbox7.com/play:m828932469

© Л-Е Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??