30 oct 2007, 8:29

Любов моя 

  Poesía » De amor
1028 0 3

Ти, любов моя,

нима туй мое сирце ще забрави

този твой пронизващ поглед,

тази твоя душа, тъй чиста?

Нима, кажи, ще забравя любовта, тъй

гореща и нежна,

така сияйна и красива като

звездица?

Ти си си лъч светлина в мрака,

ти си огъня в мен.

Без теб, любими, няма слънце, нито луна;

няма ден, нито нощ.

Спри този ад в мен,

спаси душата моя, мили мой!

 

© Айлин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??