30 sept 2016, 7:43

Любов насън 

  Poesía » De amor
427 0 0

Цяла нощ те прегръщах в сънищата си и тогава това беше моята реалност. В моментът, в който се събудих осъзнах, че е било сън и ти си в другата стая – където те бях оставила. Но когато си тръгна без да кажеш нищо и без да смееш да ме погледнеш, осъзнах колко си гузен, засрамен и знаех, че и ти си ме сънувал. Виждаш ли? Колкото и да се дърпаме един от друг докато сме будни в сънищата си винаги сме заедно. Започвам да си мисля, че може би е обратното – сега сънуваме как инатът и гордостта ни разделят, а когато се събудим отново ще се прегръщаме в реалността. 

 

 

Николина Згуровска

29.09.2016

© Николина Згуровска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??