Студено е
и топлината липсва ми,
когато ти не си до мен!
Не съм спокойна,
липсва ми спокойствие,
то идва,
когато съм до теб!
Усмивка,
слънчево лице
и тях ги няма,
така е,
от теб не идва вест!
Вярата изчезва,
надеждата отива си!
Напускат ме
сълзи - празен копнеж!
Затова ,
ако обичаш ме,
ела, побързай!
Вдъхни ми нов живот,
щастливи дни!
За да те обичам!
За да се обичаме!
И кипи в душите ни
ЛЮБОВ!!!
© Маргарита Петкова Todos los derechos reservados