28 сент. 2012 г., 13:38

Любов необяснима-Липсваш ми!!! 

  Поэзия
998 0 0

Студено е

и топлината липсва ми,

когато ти не си до мен!

Не съм спокойна,

липсва ми спокойствие,

то идва,

когато съм до теб!

Усмивка,

слънчево лице

и тях ги няма,

така е,

от теб не идва вест!

Вярата изчезва,

надеждата отива си!

Напускат ме

сълзи - празен копнеж!

Затова ,

ако обичаш ме,

ела, побързай!

Вдъхни ми нов живот,

щастливи дни!

За да те обичам!

За да се обичаме!

И кипи в душите ни

ЛЮБОВ!!!




 

© Маргарита Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??