28 mar 2016, 0:58

...Любов от море - вода и сол... 

  Poesía » De amor
362 0 2

 

  ...Любов от море - вода и сол...

 

 

Когато съм с теб, управлявам рула на кораба и на вятъра,

който ми показва посоката и вървя към щастието и към живота...

И от тогава, губя се в това море от сълзи и звезди и винаги ще е така:

губя се и пея като сирена, но знам че не е нужно да те омагьосвам, друга е магията...

 

Любовта е тази, която ни омагьосва и очаква ни пред нея на колене да паднеме

и прави ни благодарни, щастливи и истински и от там са всичките наши сълзи...

Любов от море - вода и сол - надълбоко ни заведе, но до небесата издига ни винаги

И само ти си моят компас, очите ти са фаровете, които търся в нощта - светлините...!

 

Любов от море - вода и сол, в която открихме как се спира времето във необятността...

Любов извираща от сладки водопади, вливаща се в соленото море, бидейки океана...

И бурята в него става все по-силна и безкрайна, но ние искаме тя никога да не спре

вечно да се повтаря, защото просто в нея се намира мечтаната утопия и затишие...!

 

Когато сме заедно, управляваме рула на кораба и на вятъра,

който ни показва посоката и вървим към щастието и към живота...

И от тогава, губим се в това море от сълзи и звезди и винаги ще е така

Губим се и пеем като сирени, но знаем че не е нужно да се омагьосваме, друга е магията...

 

Любовта е тази, която ни омагьосва и очаква ни пред нея на колене да паднеме

и прави ни благодарни, щастливи и истински и от там са всичките наши сълзи...

Любов от море - вода и сол - надълбоко ни заведе, но до небесата издига ни винаги

И само аз съм твоят компас, очите ми са фаровете, които търсиш в нощта-светлините...!

 

Любов от море - вода и сол, в която открихме как се спира времето във необятността...

Любов извираща от сладки водопади, вливаща се в соленото море, бидейки океана...

И бурята в него става все по-силна и безкрайна, но ние искаме тя никога да не спре

вечно да се повтаря, пак да се срещнем, пак да се обичаме, пак истински да живееме...!

 

...Пак да паднем надолу и на колене,

пак да и се предадем, пак да и се отдадеме,

пак да се издигнем нагоре и със криле

пак да ни прави свободни и щастливи...

 

и да пием от нея завинаги...

да пием любов от море - вода и сол...

 

 



 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??