25 sept 2005, 16:46

Любов по часовник 

  Poesía
791 0 3
Градът е чужд без теб.
И празно стаята ме гледа.
А имам твърде много време,
което пак е празно.
Часовникът подсказва,
че аз съм Пепеляшката
на любовта ти.

© Здравка Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??