25 сент. 2005 г., 16:46

Любов по часовник 

  Поэзия
793 0 3
Градът е чужд без теб.
И празно стаята ме гледа.
А имам твърде много време,
което пак е празно.
Часовникът подсказва,
че аз съм Пепеляшката
на любовта ти.

© Здравка Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??